Image
Image 

 

 

 

Opvallen bij het winkelende publiek? Onze stoepborden geven de nodige aandacht! In maar liefst drie formaten leveren we de stoepborden, met of zonder poster, bij u thuis. Onze stoepborden zijn flexibel in gebruik. Zo hebben de stoepborden met watertank wieltjes. Uiteraard buigen al onze stoepborden door de veren met de wind mee en zijn ze spat-waterdicht. Alle vermelde prijzen zijn exclusief BTW.

outdoor.png

 

 

 

 

 

Stoepborden
Een stoepbord is een handige manier van reclame maken. Een reclamebord op de stoep voor de deur, die zo weer naar binnen te zetten is na sluitingstijd. Stoepborden inclusief posters De stoepborden zijn met en zonder posters te bestellen. Als u ervoor kiest de stoepborden met poster te bestellen raden we aan om de bisonyl posters te nemen. Deze posters zijn namelijk waterbestendig waardoor u de poster veel langer kunt gebruiken.outdoor_1.pngSdetails-1.pngtoepbord standaard
A1 formaat 144,00 A0
formaat 184,00 B1 formaat 174,00
U heeft de keuze uit 2 modellen. Het standaard model heeft een stalen frame zonder wieltjes. Hierop is met 2 stevige veren een klikbord bevestigd. De veren hebben als doel dat het bord kan meebewegen met de wind en minder snel omwaait. Belangrijk om te weten is dat stoepborden bij harde wind niet buiten kunnen staan.

 

 

 

 

detail-5a.pngStoepbord met watertank outdoor_3.png
A1 formaat 164,00 A0
formaat 204,00 B1 formaat 194,00
Het model met watertank heeft een voet die u kunt vullen met water. Hierop is met 2 stevige veren een klikbord bevestigd. De veren hebben als doel dat het bord kan meebewegen met de wind en minder snel omwaait. Vanwege het hogere gewicht van dit bord zitten aan een kant van het bord 2 wieltjes, voor makkelijker naar binnen en buiten rijden. Belangrijk om te weten is dat stoepborden bij harde wind niet buiten kunnen staan.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zie ook de Algemene Voorwaarden

 

 

Reklamestudio Artpollo is gevestigd in Deventer Overijssel en de Stedendriehoek. De Stedendriehoek bestaat uit de gemeenten Apeldoorn, Brummen, Deventer, Epe, Lochem, Voorst en Zutphen.  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Reklamestudio “Artpollo”
  Zweedsestraat 8a4
  7418 BG Deventer
  M: 06-41106461
  E: info@artpollo.nl
  W: www.artpollo.nl
  K.v.K. 38025123